Supervisie

Supervisie is een groepsdynamisch leerproces voor directies en MT’s onder onze begeleiding. Dit is geschikt voor teams die:

  • het belangrijk vinden om goed met elkaar en hun omgeving te blijven samenwerken en als een team een heldere positie in willen nemen naar de organisatie en de overige stakeholders;
  • het prettig vinden om ook te kunnen sparren over organisatievraagstukken en met elkaar te onderzoeken wat wel en niet klopt in de organisatie;
  • zoveel taken op het bord hebben liggen dat ze graag willen leren hoe hier effectiever mee om te gaan en de leiding te behouden op strategische vraagstukken in plaats van voortdurend bezig te zijn met ad-hoc zaken.

Voordat we met de supervisie van start gaan doen we eerst individueel onderzoek om helder te krijgen wat de specifieke behoefte is en waar we de komende periode met elkaar mee aan de slag gaan.

Om duurzame ontwikkeling te bewerkstelligen adviseren wij om een dergelijk traject voor minimaal 1 jaar aan te gaan met maandelijkse bijeenkomsten.