Opleidingsbudget over? Een zegen of juist niet?

Omdat het rare tijden zijn, is er vaak geen tijd om het budget voor organisatie- of teamontwikkeling goed in te vullen. En dat is zonde. Hierbij onze tips om hierin heldere prioriteiten te kunnen stellen en weloverwogen je budget te plannen.

Ons aanbod aan directeuren en managers binnen cruciale beroepsgroepen

Tijdens de Corana crisis willen we graag ons steentje bijdragen en onze kennis en ervaring inzetten bij directeuren en managers die op dit moment Nederland draaiend houden. We bieden een online klankbordgesprek van een uur aan.

Is het onmeetbare meetbaar? En over werkdruk, samenwerking en integriteit

Heb je afgelopen jaar vaak het gevoel gehad dat iets niet klopt in je team of in je organisatie? Ben je op zoek gegaan naar onderstromen? Zijn deze meetbaar?  Robert heeft een meetinstrument, de Business Awareness Scan, ontwikkeld die het onmeetbare meetbaar maakt. Wat levert het gebruik van een deel van dit instrument op als je dit inzet bij een MT of bij een directeur?

Mogen programmamanagers zo maar de beste mensen halen uit je organisatie?

We begeleiden een MT bij een gemeente waar we deze vraag kregen. Tegenstrijdige belangen tussen de lijn en het programma? En wie bepaalt? Lees ook hoe je hoge werkdruk en lage productiviteit kunt voorkomen en de onderlinge samenwerking kunt verbeteren tussen de lijn en een programma.

Terugblik op 2018

Een nieuwe product, het klankbordgesprek, een vernieuwde propositie en website. Een kijkje in de keuken bij een van onze klanten waarbij we het MT begeleiden hun positie steviger in te nemen en beter met verstoringen uit hun omgeving te leren omgaan.

Ervaringen van onze klanten

Een MT van een gemeente, hun directeur en een directeur van een MKB beschrijven hun ervaringen met ons rond onderlinge samenwerking, steviger positie innemen als MT en het creëren van meer focus. Verder: succesvol veranderen in digitaliseringsprojecten (whitepaper). En: positie innemen in onderlinge samenwerking (blog). Nieuw product: klankbordgesprek.

.

Een nieuwe propositie

Afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat we onze propositie hebben aangescherpt. Wij begeleiden directie- en managementteams naar een heldere positionering in de organisatie en het herstellen van (verstoorde) relaties onderling en met hun omgeving. samenwerking en positie innemen, Verder: onze samenwerking en een nieuw artikel over omgaan met gedoe in organisaties.

Oudere nieuwsbrieven