Aanbod directeuren/managers die grote druk ervaren2020-08-31T12:11:30+00:00

Als iets niet lekker loopt in je organisatie dan heeft dat grote impact op zowel jezelf, je team als je organisatie! Het zou zelfs kunnen zijn dat je veel druk ervaart, dat de resultaten achterblijven, dat je stakeholders aan je lopen te trekken en dat mensen zich ziek beginnen te melden of ontslag nemen. Je wilt nog niet over een crisis spreken maar je zit er voor je gevoel dicht tegenaan. En je zou het fijn om hier eens met een onafhankelijke specialist over te praten. Dan hebben wij een aanbod voor je!

Ons aanbod

We bieden directeuren en managers gratis een online klankbordgesprek* aan. Te denken valt aan:

  • Hoe krijg ik weer grip op de situatie en stel ik de juiste prioriteiten
  • Hoe blijf ik in positie en blijf ik integer naar mijzelf en naar mijn omgeving
  • Hoe creëer ik overzicht en neem ik de juiste beslissingen
  • Hoe noem ik mijn omgeving mee en behoud/creëer ik draagvlak bij de uitvoering

Maar het kan zijn ook dat je het vooral prettig vindt om je verhaal te vertellen en bevestiging te krijgen dat je de juiste dingen doet.

Hoe werkt het?

We inventariseren kort wat je vraagstuk en je behoefte is en daarna plannen we een online bijeenkomst in met ons beiden. We bieden een luisterend oor, onderzoeken zowel bedrijfskundig als mensgericht wat jij nu nodig hebt om de boel draaiende te houden. Ons doel is dat je (weer) vertrouwen, rust en focus ervaart op het door jou ingebrachte vraagstuk. En dat je weer verder kunt…

Dus, ben jij directeur of manager en ervaar je grote druk vanuit je organisatie of je omgeving dan nodigen wij je van harte uit voor een online klankbordgesprek van een uur! Bel Marie-Louise (06-50251446) of Robert (06-38330732) of mail naar info@dmdc.nl voor een afspraak of meer informatie.

*Dit aanbod geldt vooralsnog tot 1 januari 2021