Individuele coaching

Soms zijn er zaken waar je als leidinggevende al wat langer tegenaan loopt en wat je belemmert om effectief je leiderschap op te pakken. Vanuit onze visie op integer leiderschap begeleiden we je zowel bedrijfskundig als mensgericht om je positie in te nemen, dat te doen waar je goed in bent en energie van krijgt en in samenwerking te blijven staan voor wat jij belangrijk vindt. We maken je (nog) bewuster van wie je bent en waar je voor staat. We bieden je handvatten om focus te houden op dat wat jij belangrijk vindt en ook, onder druk, je positie in te nemen en te behouden en open te blijven staan voor anderen en andere perspectieven.

Wat levert het op?  Meer rust, focus en vertrouwen. En je krijgt niet alleen inzichten, maar ook heldere handvatten om effectief je leiderschap op te pakken en plezier in je werk terug te krijgen of te behouden.

Hoe werkt het? We starten met een BASc® analyse. De resultaten worden toegelicht in een gesprek. Je krijgt een rapportage met daarin de conclusies uit het gesprek. Vervolgens begeleiden we je in vijf coachgesprekken naar de doelen die jij jezelf gesteld hebt en die we via de analyse hebben aangescherpt.